Solar rolluiken Anna Palowna

Vandaag hebben we op een hoekwoning nieuwe Soprofen Rolluiken met een Somfy RTS motor en zonne-energiepanelen geïnstalleerd. Deze rolluiken zijn op de dag gemonteerd en kunnen worden bediend met een Somfy afstandsbediening.

Met deze installatie kunnen de bewoners genieten van diverse voordelen. Allereerst bieden de rolluiken natuurlijk bescherming tegen zonlicht, warmte en geluid van buitenaf. Dankzij de Somfy RTS motor kunnen ze eenvoudig en moeiteloos worden geopend en gesloten met slechts een druk op de knop van de afstandsbediening.

Wat deze installatie nog efficiënter maakt, is het gebruik van zonne-energiepanelen. Deze panelen voorzien de rolluiken van stroom, waardoor er geen externe voeding nodig is en het energieverbruik van het huishouden wordt verminderd. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk, omdat ze gebruikmaken van hernieuwbare energiebronnen.

Al met al zorgen de Soprofen Rolluiken met Somfy RTS motor en solar paneel voor meer comfort, gemak en energie-efficiëntie in de hoekwoning. De bewoners kunnen nu genieten van een betere controle over hun woonomgeving, waarbij ze tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere levensstijl.