Solar Rolluik

Nu direct uit de fabriek leverbaar ons unieke milieu vriendelijke systeem

Wij plaatsen door heel Nederland.

Solar rolluik direct vanaf de fabriek leverbaar, milieu vriendelijk systeem zonder onnodige gaten in uw eigendom.

Unieke kans om direct vanuit de fabriek deze aluminium solar rolluiken bij u thuis te plaatsen. Kwalitatief hoge afwerking standaard met 7 jaar garantie. Deze op zonne-energie aangedreven rolluiken werken volledig autonoom en zijn millieu vriendelijk.

De Solar rolluiken komen direct uit de fabriek, productie in Frankrijk in België waar soprofen al meer dan 35 jaar rolluiken en zonnescreens maakt. Ruim 450 werknemers en al meer dan duizenden tevreden klanten heeft. Soprofen heeft een eigen research en development afdeling waar men uitvoerig test en waar nieuwe- en bestande producten worden verbeterd en ontwikkeld. Zelfs op de verpakking zit een patent zodat alle producten volledig beschermd zijn tijdens transport, kortom soprofen staat voor kwaliteit die nu ook voor u in Nederland beschikbaar is.

Neem contact met ons op via onderstaande aanvraag formulier voor persoonlijk advies.

Soprofen logo

Profiteer van onze  aanbieding gratis upgrade motor en plaatsing!

rolluik plaatsen
speciale verpakking

Voordelen solar rolluiken

Waarom zou u kiezen voor solar rolluiken of screens ten opzichte van de bekabelde producten die er op de markt te verkrijgen zijn. Het allerbelangrijkste is veiligheid, traditionele rolluiken worden aangesloten op stroomvoorziening van uw huis. Mocht dus onverhoopt de stroom uitvallen als u niet thuis bent terwijl de luiken gesloten zijn heeft u een probleem. En wellicht het allerbelangrijkste mocht u zich in huis bevinden terwijl de rolluiken gesloten zijn en er breekt onverhoopt brand uit, is het eerste wat in de meeste gevallen uitvalt de stroom, dit zorgt voor gevaarlijke situaties. Al deze genoemden problemen ondervindt u niet met onze solar rolluiken. Onze rolluiken werken volledig autonoom tot wel 45 dagen. Maar aangezien wij in Nederland altijd wel lichtval hebben wordt de batterij continue geladen. Veder op  deze website vertellen we u welke voordelen onze solar rolluiken nog meer hebben.

 

Screen zip solaire SOPROFEN

Beveiligd tegen inbraak

Dankzij onze persoonlijke inmeet service, wordt ieder rolluik professioneel opgemeten, hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken. Naast de licht meeting wat bij ons standaard onderdeel is van het meet proces wordt er samen met u gekeken naar de beste oplossing voor uw eigendom. Want het is algemeen bekend dat een huis dat is voorzien van rolluiken veel minder aantrekkelijk is voor inbrekers. Wij adviseren eigenlijk altijd de goodnight serie rolluiken welke vervaardigd zijn van aluminium. Het voordeel van aluminium ten opzichte van PVC is dat aluminium vele malen sterker is minder gevoelig voor beschadiging. Verder heeft het een gepatenteerd geleider systeem en een maakt het meer lawaai wanneer ment toch tracht het luik te forceren. Dankzij de extra sterke veer welke in de kast verwerkt zit is het bovendien bijna onmogelijk zonder zwaar gereedschap of machines onze luiken omhoog te tillen in gesloten toestand. Kortom als u uw huis wil wapenen tegen welke vorm van inbraak, dan zijn onze solar rolluiken daar een uitstekende manier voor.

Milieu bewust

Solar of te wel zonne-energie is van groot belang voor onze toekomst en die van onze kinderen en kleinkinderen. Ook Soprofen is zich hiervan bewust en heeft samen met twee vooraanstaande leveranciers van motoren onderzoek gedaan naar een milieuvriendelijke manier om rolluiken en zonnescreens op een verantwoorde manier aan te sturen. Beide motoren die wij leveren zijn milieuvriendelijk, en kunnen gerecycled worden. Maar belangrijkste is het werkt volledig autonoom. Zodra de zonnepanelen voldoende licht ontvangen wordt de batterij opgeladen, het is dus een misvatting dat zonnepanelen alleen werken als er zon op schijnt. U bespaart dus op uw energierekening op twee manieren:

  1. Uw huis is beter geïsoleerd zowel zomers als s’ winters.
  2. Geen stroom nodig voor de bediening van uw rolluik of screen.

 

inbreker
groene keus

Plaatsing in heel Nederland!

Solar rolluik “Goodnight”

Wat is solar rolluik “goodnight”? Goodnight is de naam van ons beste rolluik tot nu toe, door te luisteren naar onze klanten is er naar voren gekomen waar volgens onze klanten een rolluik aan moet voldoen, en wat voor mensen reden is om een rolluik aan te schaffen. Veiligheid is natuurlijk een belangrijk voordeel wat rolluiken met zich meebrengt, want het is algemeen bekend dat bij huizen waar rolluiken zijn geïnstalleerd er tot 85% minder snel wordt ingebroken.

Dit dankzij de extra sterke rol-veer welke is aangebracht in de kast en niet te vergeten het lawaai wat veroorzaakt wordt als men toch tracht de luiken te forceren. Het volgende belangrijke aspect wat werd aangegeven was verduistering! Traditionele rolluiken lieten vaak toch nog licht door, wat automatisch inhoudt ook warmte of kou.

Door speciale borstels in de geleiders te plaatsen is dit probleem opgelost, dit systeem is gepatenteerd en zorgt voor optimale verduistering en de perfecte isolatie. De Goodnight solar rolluiken zijn standaard vervaardigd van aluminium en hierdoor wordt een extra lange levensduur gegarandeerd. Kortom met de solar rolluiken uit de Goodnight serie bent u van alle comfort voorzien.

Goodnight optimale verduistering
doorsnede geleiders goodnight
* In de geleider de gepantenteerde borstels voor extra issolatie. Tevens de garantie van thermisch comfort: tot wel 12% extra.

Professioneel & Vakkundig Montage!

Solar rolluiken plaatsen

Wij van rolluikplaatsen staan voor kwaliteit, net als de producten van soprofen willen wij alleen maar tevreden klanten. Wij zijn een Nederlands bedrijf dat transparant te werk gaat, dit heeft veel voordelen voor u als klant, geen verborgen kosten en geen addertjes onder het gras “what you see is what you get”.

Op het moment dat u geïnteresseerd bent in onze solar rolluiken of solar zonnescreens, maken we met u een afspraak om de maten op te meten, dit is geheel vrijblijvend. Wij vinden het heel belangrijk dat onze producten goed worden op gemeten, als dit namelijk niet correct gebeurt zal het rolluik niet goed sluiten en wellicht niet goed werken. Wij hebben altijd voorbeelden bij ons zodat u een goed beeld krijgt van wat wij verkopen. Op het moment dat wij de juiste maten hebben opgenomen kunnen wij samen met u de mogelijkheden bespreken. Wij kunnen u direct de beste prijs aanbieden dankzij onze directe verbinding met de fabriek. Op deze manier zijn er voor u als klant nooit verrassingen. De levertijd is ongeveer 3 weken, als deze bekend is maken we met u een afspraak voor plaatsing. Met onze solar rolluiken zullen er geen onnodige gaten worden gemaakt in uw woning.

Via het aanvraag formulier kunt u informatie opvragen over onze producten of neem telefonisch contact met ons op.

solar rolluiken Rotterdam

Kwalieteit door ontwikkeling

De rolluiken van soprofen staan bekend om kwaliteit en innovatie. Met ruim meer dan 35 jaar ervaring en een eigen research en development afdeling is men constant bezig de beste producten voor haar klanten te leveren. Dit is de reden dat wij van rolluikplaatsen hebben gekozen voor soprofen. Kwaliteit en service zijn voor ons heel belangrijk en hierbij is de klant koning. Wij willen helemaal niets aan het toeval overlaten, daarom willen we alle stappen zelf in de hand hebben en alles van begin tot einde op de voet volgen. Soprofen heeft al meer dan duizenden tevreden klanten in België en Frankrijk. Inmiddels is ruim 85% van alle rolluiken en zonnescreens die de fabriek verlaten allemaal op zonne-energie.

U koopt dus gegarandeerd kwaliteit, soprofen maakt deel uit van het Franse bedrijf Bouyer Leroux, zes vestigingen in Frankrijk en twee productiefaciliteiten in België, in het totaal telt het bedrijf ruim 495 medewerkers. Soprofen levert niet direct aan consumenten, maar nu is het mogelijk om via rolluikplaatsen dit prachtige kwaliteitsproduct bij u thuis te laten plaatsen. Nogmaals wij willen alleen maar kwaliteit en tevreden klanten, daarom doen wij alle opmetingen zelf net als de installatie. Vraag om gratis advies en opmeting met één van onze adviseurs vil ons aanvraag formulier in en wij nemen nog de zelfde dag contact met u op.

 

 

productie rolluik
made in Belgium

Direct besparen op uw stookkosten!

Design uw rolluik naar wens!

Ieder huis is ander en over smaak valt niet te twisten, daarom zijn er veel mogelijkheden om uw solar rolluiken naar eigenwens te ontwerpen. Niet alleen de lamellen kunt u zelf bepalen maar ook onze kasten en geleiders zijn naar eigen smaak te kiezen. Voor de meest voorkomende kleuren wordt geen meerprijs berekend, mocht u geheel eigen wensen hebben dan kunt u dat aan onze adviseurs aangeven. Woont u bijvoorbeeld dicht bij de kust dan raden wij aan om een sea coating te laten aanbrengen, welke ervoor zorgt dat uw rolluiken veel langer meegaan, echter is deze optie slechts in 2 kleuren leverbaar. De aluminium lamellen kunnen wij in twee breedtes leveren 37 mm en 50 mm.

De kast waarin het rolluik zichzelf oprolt is er in 4 modellen, en verschillende formaten, alles is wel afhankelijk van het formaat van het rolluik. Tijdens de configuratie van uw rolluik zal het programma precies aangeven wat voor u de mogelijkheden zijn.

ontwerp uw eigen rolluik
kleur kiezen rolluik

Bediening Solar rolluik M-Soft ²

emak dient de mens, standaard worden onze solar rolluiken geleverd met een draadloze afstandsbediening. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw rolluiken of screens te bedienen vanuit uw netwerk of met een applicatie op uw telefoon of tablet. Het voordeel van het aansluiten van een modulaire box is dat u kunt bedien en bewaken op afstand. Er zijn twee mogelijkheden afhankelijk van welke motor er is geïnstalleerd. We beginnen met de domotica oplossing voor de M-soft².  De Centero home box is één van deze oplossingen. Vraag onze adviseurs om uitleg.

Voordelen van de Centero box:

  • Gemakkelijk en snel te installeren 
  • Veilig dankzij informatie die wordt teruggekoppeld of opdracht is uitgevoerd.
  • Is aan te koppelen via de cloud of in een lokaal netwerk (WLAN)
  • Compatibel met meerdere protocollen: M-soft2, Somfy rts, Phillips Hue, Osram lightify, Homematic, infraroodfunctie (mogelijkheid om infrarood- signalen te ontvangen van bijvoorbeeld tv-afstandsbediening).
  • Box is ook compatibel met Amazon, Sonos, Netatmo, Doorbird met de betaalversie “Centero home plus” via update in de store.
  • Centero-app is gratis te downloaden via Playstore of Apple store
  • Verschillende scenario’s voor te programmeren: “Vertrek thuis” alle rolluiken op de begaande grond sluiten, die van de 1ste verdieping blijven open. “Thuiskomst” de rolluiken openen en eventueel aangesloten verlichting gaat aan. 
  • Twee weg communicatie via de app wordt aangegeven of opgedragen opdracht goed is uitgevoerd. 
GSM bediening
BOX CENTERO 2020 SOPROFEN NL
conection rear centero box

Mogelijkheden solar roluik somfy solaire

Somfy is wellicht de meest berekendste van de bedieningsmogelijkheden. Toch doet M soft niet onder voor Somfy wat betreft batterij en motor, echter er zijn wel verschillen. Bij Somfy kun je kiezen tussen de Tahoma en de Connexoon, waarbij de Tahoma een device is om je gehele huis te automatiseren, of dit nu gaat om verlichting, muziek maar ook de beveiligingscamera’s die Somfy in haar assortiment heeft kun je allemaal met dit apparaat regelen. De Connexoon is een device wat je aansluit binnen je netwerk op het internet en wat je de mogelijkheden geeft om je solar rolluiken of zonnescreens te bedienen. Heel makkelijk en veilig kunt u alles bedien via de gratis te downloaden app, deze besturing is compatibel met de meeste type smartphones en tablets. Onze adviseurs kunnen u alles uitleggen over wat voor u de beste keuze is voor uw situatie.

connexoon RTS home
tahoma_switch_somfy

Garantie

Een rolluik is een investering die u voor een langere periode doet, dat is ook de reden dat wij 7 jaar garantie geven op de solar motor, batterij en solar paneel. Kortom wij plaatsen alleen kwalitatief ijzersterke producten. Wilt u ook genieten van al dit wooncomfort neem dan contact met ons op via onderstaande formulier. Nogmaals direct van de fabriek geleverd en persoonlijk ingemeten door onze experts.  

garantie zonne-energie

030-3200161

info@rolluikplaatsen.nl

Overrijnseveld 16,

3945 GJ Cothen

KVK 76.814.769

Solar Rolluik Actie!

Tijdelijk profiteren van onze voordelen & acties.
Vraag vrijblijvend een offerte aan….