Voordelig buiten jaloezie plaatsen voor ramen deuren

Op maat gemaakte buiten jaloezie voor, raam en deur tegen aantrekkelijke prijzen!

Wij plaatsen door heel Nederland.

Voordelig plaatsen van buiten jaloezie op maat voor uw ramen en deuren of terras!

 

Wij plaatsen voor alle ramen en deuren voordelig en professioneel buiten jaloezie op maat, deze rolluiken met kantelbare lamellen zijn een aanwinst voor uw huis of terras. U beveiligt hiermee ook uw ramen tegen ongenodigde gasten. Ook deuren voorzien we vakkundig met deze kantelbare jaloezieën welke u eenvoudig op afstand kunt bedienen.

Ons huis isoleren begint bij een goede isolatie van ramen en deuren. Dit zijn de plekken waar we het meeste warmte verliezen. Door buiten jaloezieën van Soprofen te plaatsen zal er minder warmte verloren gaan via de ramen of deuren. Het plaatsen van deze luiken met kantelbare lamellen doen wij vakkundig en professioneel door geheel Nederland.

Een rolluik met kantelbare lamellen voor uw raam of deur geeft uw huis een compleet nieuwe uitstraling. Het plaatsen van deze rolluiken gebeurt door onze mensen met de groots mogelijke zorg. Deze schitterende jaloezieën zijn in meerdere kleurendesigns bij ons te bestellen en voor ieder formaat raam of deur op maat direct uit de fabriek. De bediening gaat heel eenvoudig, met een simpele druk op de knop, of geheel automatisch bepaalt u hoeveel licht er naar binnen komt door uw raam of deur. U bepaalt altijd exact de juiste stand van de lamellen zodat ook naar binnen kijken door het raam bemoeilijkt wordt. Er zijn ook oplossing voor uw terras of veranda Onze professionals helpen u graag met de juiste keuze, zodat u kunt genieten van uw jaloezieën op maat.

Buiten jaloezie op maat plaatsen voor uw ramen deuren of uw veranda, wij zijn de goedkoopste van Nederland.

soprofen rolluik zonne energie
Made in Belgium

Voordelen Buiten Jaloezieën plaatsen

U wilt een bescherming tegen zon en overweegt rolluiken maar u moet ook nieuwe zonwering, of u denkt erover om shutters  voor uw ramen of terras deuren te plaatsen in uw huis. Wij hebben de ideale oplossing voor u, met deze prachtige van hoogwaardig aluminium vervaardigd buiten jaloezieën. Door deze jaloezieën  voor uw ramen of deuren te plaatsen geeft u uw huis een complete metamorfose. Ook plaatsen wij deze buiten jaloezieën bij uw veranda of terras hiermee krijgt uw huis een compleet nieuwe uitstraling.

Voordelen:

 • Te plaatsen bij nieuwbouw of renovatie.
 • Modern en stijlvol design.
 • Door het kantelen van de lamellen regelt u zelf hoeveel lichtinval u heeft.
 • Houd warmte binnen in de winter maar ook warmte buiten in de zomer.
 • Door het kantelen van de lamellen creëert u uw eigen privacy, u kijkt makkelijk naar buiten maar men kijkt niet naar binnen.
 • De compacte kast is op bijna ieder kozijn te plaatsen.
 • U kunt er grote raampartijen mee bedekken.
 • Er zijn meerdere kleuren opties mogelijk, zodoende is er ook een oplossing voor uw huis.

 

met 1 druk op de knop de ideale licht inval

keuken kantelbaar

Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis inmeten en advies voor uw rolluiken!

Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Opties buiten jaloezieën

Er zijn een aantal extra opties mogelijk om uw rolluik verder te personaliseren. Het verstevigen rond de kabeldoorgangen bij de platte lamellen is één van de opties.

Ook met de buiten jaloezieën van Soprofen voor al uw ramen of deuren maakt u uw woning een stuk veiliger, zodra u besluit om uw luiken te gaan automatiseren simuleert u net alsof er iemand thuis is. Want met de automatiseringsopties doen de buitenjaloezieën precies wat u ervan verlangt. Huizen voorzien van luiken zijn sowieso minder inbraak gevoelig.

Het uitrusten van uw jaloezieën met sensoren is een zeer interessante optie die u het leven een stuk aangenamer maakt. Denkt u zich het is in, de zon gaat schijnen en uw rolluiken passen zich direct aan zoals u ze geprogrammeerd heeft, dit alles dankzij de zonnesensor. Zo blijft uw huis altijd op de ideale temperatuur.

Of wat dacht u van een bewegingssensor, met deze opties hoeft u zich echt nooit zorgen te maken, deze sensor detecteert zodra er aan de luiken wordt gerommeld. Natuurlijk kunnen onze adviseurs u alles vertellen wat voor u de beste combinatie is.

*gemak dankzij de lichtsensor

Somfy bediening van uw jaloezieën 

Optimaal bedieningsgemak voor uw jaloezieën bij u thuis? Het kan allemaal met de producten van Somfy. Of u nu gewoon alles zelf wil controleren met een simpele druk op een knop met de “Situo 5 io Pure” of dat u voor de smart home oplossingen gaat met bijvoorbeeld de “Tahoma switch”.

De “Tahoma switch” van Somfy kan alle aangesloten apparatuur eenvoudig bedienen doormiddel van een app op uw telefoon of tablet of zelfs met een stem commando uw Sonos luidspeakers. Uw buitenjaloezieën kantelen dan heel eenvoudig doormiddel van uw stem. De “Tahoma switch” is compatibel met de meest voorkomende besturingssystemen die er zijn zoals bijvoorbeeld Google Assistent en Apple IOS.

Stelt u zich eens voor uw jaloezieën bedienen met enkel en alleen uw stem. U kunt het zo modern maken als u wilt, de mogelijkheden zijn oneindig.

connexoon RTS home

*controle over al uw producten

Voordelen Autonome motor op zonne-energie

Milieu is een belangrijk aspect en overweging bij de aanschaf van elektrische producten tegenwoordig. Besparen op energie u hoort het overal om u heen, of het nu gaat om elektrisch rijden of zonnepanelen op uw dak om uw energierekening omlaag te helpen. Wij bieden via de “m-soft 2solaire” of de “Somfy solaire” de mogelijkheid om geheel autonoom uw luiken of schermen te bedienen. Via de zonnecollectoren laad de batterij zich op, zo kunt u zonder dat er onnodig geboord wordt in uw eigendom toch genieten van het gemak van onze rolluiken. De zon hoeft niet te schijnen om de batterij op te laden. Het zonnepaneel zit discreet verwekt in de kast of wordt bij inbouw bevestigd op uw gevel. De motor werkt zelfs bij temperaturen van -20°C tot +70°C. En natuurlijk is de motor fluisterstil en niet te vergeten milieuvriendelijk, zo draagt u ook uw steentje bij aan een beter milieu.

 

zonne energie voordeel
zonne scherm 2

Goedkoopste van Nederland!

Technische specificaties buiten jaloezieën

De lamellen van onze jaloezieën zijn in drie modellen beschikbaar:

 • 80mm platte lamel: Dit is de dunste variant en is ideaal voor een zo klein mogelijke kast, dit bied u de mogelijkheid deze achter de gevel weg te werken, denk hierbij aan renovatie of nieuwbouw.
 • 80 mm gekraalde lamel: Deze ook uit aluminium verwerkte lamel is extra stevig en bied bescherming tegen zware weersomstandigheden. U woont bijvoorbeeld aan de kust waar het vaak harder waait. Dan is ons advies dit model lamel te gebruiken.
 • 73mm z-lamel: Ook deze lamel is vervaardigd van uiterst sterk aluminium, echter deze is voorzien van een speciale pvc-afdichting, dit zorgt voor optimale verduistering. Denkt u hierbij aan plaatsing voor uw slaapkamer, dit heeft een positief effect op uw slaapgedrag en dus automatisch uw gezondheid.

Twee kast hoogtes beschikbaar 165 mm en 205 mm.

Plaatsingsopties:

 • op de dag*
 • In de dag

*zie uitleg in hoofdstuk plaatsing, natuurlijk kunt u ook contact met onze adviseurs opnemen.

Déco VE

Quatro VE

Paco VE

Professioneel & Vakkundige Montage!

Plaatsings mogelijkheden buiten jaloezieën

op-de-dag-in-de-dag nieuw

Of u nu nieuw gaat bouwen of renoveren er is altijd een oplossing voor uw huis. Het laten voorlichten door een vakman is zeker aan te raden. De belangrijkste reden hiervoor, u behoudt het recht op uw garantie, een cm verschil kan er al voor zorgen dat uw jaloezieën niet goed passen en hierdoor het beoogde effect totaal verloren gaat. Daarnaast is niet iedere kast geschikt voor elke gevel.

Afhankelijk van de grote van uw huis en natuurlijk het aantal ramen en deuren dat u voorzien wil hebben, zullen wij in de meeste gevallen niet langer dan een dag werk hebben. Wilt u de kasten geïntegreerd hebben in uw gevel zal de afwerking gedaan moeten worden door een ervaren stukadoor.

 

De buiten jaloezieën zullen door onze mensen op maat worden opgemeten en direct vanaf de fabriek geleverd worden.

Direct besparen op uw stookkosten!

Kleuren van buiten jaloezieën

U wilt de buiten jaloezieën geheel aanpassen aan uw eigen stijl van uw woning of u gaat renoveren of zelfs nieuw bouwen, geheel afhankelijk van de stijl van uw woning kunt u uw lamellen in diverse kleuren verkrijgen. Onze adviseurs hebben kleurstalen die u helpen bij de juiste keuze. Informeert u wel altijd even bij uw gemeente of er beperkingen zijn op het kiezen van een kleur, u kunt zich voorstellen dat bepaalde kleuren niet geheel in het gewenste straatbeeld passen.

Alles optisch groter laten lijken dan adviseren wij lichte kleuren, het zorgt teven voor een rustige uitstraling. Ander voordeel van een lichte kleur is dat ze zonlicht beter weerkaatsen.

 Het is mogelijk om naast de kleur van de lamellen ook de kleur van zowel de kast, geleiders en onderlat zelf te kiezen. Er zijn meer dan 300 RAL-kleuren mogelijk.

kleuren-jaloeziën

Veiligheid voorop

Naast het feit dat onze buitenjaloezieën uw huis een geheel nieuwe uitstraling geven zorgen ze er ook voor dat uw kostbaarheden beter beschermd zijn tegen ongenodigde gasten. Doordat de jaloezieën naar eigen wens zijn te kantellen zorgen ze er op deze manier voor dat mogelijke inbrekers niet gemakkelijk naar binnen kunnen kijken. Doordat u zelf kunt programmeren hoever uw lamellen open of gesloten staan, en alles op afstand te bedienen is lijkt het net of er iemand thuis is. Door de strakke veer in de behuizing wordt het tevens inbrekers bijna onmogelijk gemaakt om het rolluik op te tillen. Kortom de schermen van Soprofen zullen uw huis beter beschermen tegen ongenodigde gasten.
beveiligd kg

Afschermen Tuin en Veranda doormiddel van luiken.

Doordat onze buiten jaloezieën in groot formaat te bestellen zijn kunt u er ook uw buitenkeuken of veranda mee opwaarderen. Langer buiten zitten in het voorjaar, zomer of herfst en misschien wel in de winter. Met de kantelbare lamellen reguleert u zelf hoeveel licht inval u wilt, en bied het tevens isolatie tegen warmte en kou. Daarnaast als u de lamellen niet gesloten heeft creëert het ook een stuk privacy. Op deze manier creëert u een behagelijke plek. De buiten jaloezieën zijn ook uitermate geschikt om uw veranda te beschermen tegen wind en regen. Tevens zorgt het op zonnige dagen voor schaduw en koelte.

zwarte buiten jaloezie

030 3200161

 

info@rolluikplaatsen.nl

Overrijnseveld 16,

3945 GJ Cothen

KVK 76.814.769

Buiten Jaloezieën Actie!

Tijdelijk profiteren van onze voordelen & acties.
Vraag vrijblijvend een offerte aan….