Solar rolluiken monteren inclusief montage

Professioneel montage van solarrolluiken tegen aantrekkelijke prijzen!

Wij plaatsen door heel Nederland.

Voordelig solar rolluik plaatsen inclusief monteren

Solar rolluik plaatsen inclusief montage voor ramen of deuren wij plaatsen door geheel nederland. Onze solar rolluiken worden direct vanaf de fabriek geleverd. Op alle luiken die wij plaatsen voor uw raam of deur zit 7 jaar garantie.

Het monteren van rolluiken voor uw ramen en deuren is iets wat je steeds vaker ziet in Nederland, in het buitenland hebben huizen vaak al rolluiken of zonnescreens. Rolluiken hebben veel voordelen, zo zorgen ze ervoor dat uw huis altijd een prettige temperatuur heeft, zowel zomers als s’ winters.

Als de rolluiken gesloten zijn komt er een luchtlaag tussen raam en het luik, deze zal dan of warme lucht buiten houden in de zomer, of de warme lucht in de winter binnen houden. Het plaatsen dient door vakmensen te gebeuren, op deze manier weet u zeker dat het goed gebeurt en dat u kunt genieten van een optimale werking.

Naast de isolerende werking is het algemeen bekend dat huizen voorzien van rolluiken minder snel door het dievengilde worden bezocht. Wij hebben verschillende type rolluiken en er is altijd een rolluik wat aan uw wensen voldoet en exact bij uw huis past. Zo hebben wij buitenjaloezieën, dit is een rolluik met kantelbare lamellen, uw huis krijgt hiermee een complete metamorfose. Samen met u zullen we kijken welk materiaal het meest geschikt is voor u om te kiezen.  

soprofen rolluik zonne energie
belgische kwaliteit
rolluiken solar plaatsen
rolluik op zonne-energie

Het aansluiten van het zonnepaneel op de batterij zorgt voor een autonome werking tot wel 38 dagen. Wij sluiten alles netjes aan zodat u direct van uw rolluik kunt genieten.

Voordelen Rolluiken op zonne-energie laten plaatsen

Onze op zonne-energie aangedreven luiken hebben als allergrootste voordeel, dat ze onder alle omstandigheden volledig autonoom werken. Dus mocht onverhoopt de stroom uitvallen, geen probleem met de kwaliteitsrolluiken van Soprofen. Dit alles dankzij de het unieke solar-systeem.

Helaas gebeuren de meeste inbraken door een raam in te slaan of het openbreken van een slot op uw deur. Beveilig uw woning optimaal door rolluiken te plaatsen voor uw ramen of deuren. Het is algemeen bekend dat inbrekers huizen die voorzien zijn van rolluiken sneller zullen overslaan, door de unieke optil beveiliging in onze buismotor wordt dit lastig en zal tevens lawaai veroorzaken. Ook kan de inbreker vooraf aan de inbraak niet in de woning kijken. Onze rolluiken hebben een opwaartse beveiliging van ruim 25 kg.

Slaap is erg belangrijk voor de mens door de ramen goed te verduisteren zorgt dit voor mee nachtrust. Onze gepatenteerde “GOODNIGHT” rolluiken verduisteren 100 procent, dankzij de unieke geleiders. In de warme zomermaanden zorgt een rolluik ervoor dat de warmte buiten blijft en in wintermaanden blijft de warmte ook langer in de woning. Hierdoor zijn er minder stookkosten en lagere energierekening.
Het bedienen kan tegenwoordig via een afstandsbediening of via de app op uw telefoon. Het is ook mogelijk om alles aan te sluiten via google home of via uw stem te bedienen. Rolluiken zijn leverbaar in verschillende kleuren.
Rolluik solar Soprofen
voordelen solar rolluiken

Professioneel advies bij aanschaffen Solarrolluiken

Voordat u een rolluik gaat aanschaffen kunt u het beste contact met ons opnemen om u vakkundig adviseren. Onze Solar systemen kunnen in principe op elke plek van uw huis geïnstalleerd worden, echter zullen onze adviseurs met een speciaal ontwikkelde applicatie kijken of er voldoende licht wordt opgevangen door het zonnepaneel. In de meeste gevallen zullen wij adviseren om het zonnepaneel op de kast te plaatsen, echter in sommige gevallen zal een zonnecel op een andere locatie geplaatst worden als blijkt uit de meeting er niet voldoende licht valt op de cel. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij streven dan ook naar 100% tevredenheid.

Onze adviseurs zullen u een eerlijk advies geven over de beste keuze voor uw woning. Als wij bij u komen opmeten kunnen wij u direct een prijsopgave geven en eventueel direct met u de levertijden bespreken. Mocht u akkoord gaan met de gekozen producten, maken wij het direct voor u in orde. Daarna maken we een montage afspraak om de rolluiken te komen plaatsen. Het grote voordeel van onze Solarrolluiken is dat u er niet speciaal voor thuis hoeft te blijven tijdens de installatie. Rolluiken gaan heel lang mee afhankelijk hoe u het gebruikt en of u ze regelmatig schoonmaakt en de geleidende onderdelen soepel houdt. Op al onze rolluiken 7 jaar standaard garantie. Aandachtspunten zijn soort materiaal, handmatig of elektrische bediening, home smartsysteem, screen of rolluik.

 

zwart rolluik

Beste kwaliteit van Nederland!

Thermische rolluiken

Wilt u dat er geen warmte of verloren gaat of kou uw woning ongewenst binnenkomt, dan hebben wij de oplossing! De isolatiewaarde van uw ramen worden verdubbeld na het plaatsen van luiken of screens.
In de zomer houden de luiken de warmte buiten van de zon in de wintermaanden blijft de warmte langer binnen door de isolerende laag tussen raam en rolluik. Tegenwoordig zijn er ook luchtdichte rolluiken die zijn zo goed geïsoleerd dat er geen warmte naar buiten gaat. De isolerende rolluiken hebben een extra schuimkern hierdoor ontstaat er een buffer tussen
glas en rolluik. De meeste warmte gaat verloren via de ramen in de wintermaanden door luiken te plaatsen kan ditenorm schelen in de maandelijkse verwarmingskosten.

isolatie

Buiten Jaloezieën plaatsen!

U wilt uw huis en wellicht uw interieur een andere uitstraling geven, u denkt hierbij aan shutters voor uw ramen, maar u wilt ook dat uw woning op de juiste momenten koel blijft.

Met zonwerende producten voor binnen moet u er rekening mee houden dat de zon het glas verwarmt. Dit houdt in dat warmte uw huis nog steeds kan binnenkomt. Zodra u aan de buitenkant van uw woning met zonwerende producten van ons gaat werken, pas dan werkt u aan isolatie. Vreemd genoeg zien we in de landen om ons heen dat het heel normaal is om luiken voor ramen en deuren te hebben. Dit is niet enkel en alleen voor een stukje veiligheid. Door de isolerende werking kunt u gaan besparen op u energierekening.

Met het rolluik met beweegbare lamellen kunt u uw huis die uitstraling geven die u wenst, met optimale lichtinval, en ook de besparende werking die u wenst. Want u kunt zelf bepalen hoe ver u de luiken openzet. Is het een donkere bewolkte dag kunt u ze ook in zijn geheel laten verdwijnen in de oprol kast. Zelfs als u niet thuis bent is ook dit product op afstand te besturen via de speciale App op uw tablet of telefoon. Wilt u meer weten vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Buiten jaloezie woonkamer

Solar Zonnescreen

Wat is nu de beste oplossing voor uw eigendom, wat wil u bereiken. Wilt u zonlicht tegen houden en twijfelt u wat u moet doen, of heeft u geen ruimte voor een uitvallend scherm dan zijn de verticale zonnescreens wellicht de oplossing voor u. Door het plaatsen van verticale schermen voorkomt u dat zonlicht het glas verwarmt, hierdoor blijft de temperatuur tot wel 6 graden lager. Rolluiken en screens werken op dezelfde manier beide zakken tussen twee geleiders naar beneden. Voordeel van screens is dat u vanuit de
woning gewoon naar buiten kan kijken en mensen van buiten minder goed naar binnen. Het verhoogd dus ook de privacy, u kunt onze screens in een breed scala aan kleuren bestelen.

zonnescreen rood

Professioneel & Vakkundig Montage!

Materiaal Rolluik

Rolluiken die wij plaatsen zijn van hoogwaardig aluminium of sterk PVC. Afhankelijk van uw budget of omgeving waar u woont wordt bepaald welk materiaal het best geschikt voor u is. Aluminium is over het algemeen steviger en wordt ook vaak door bedrijfspanden gebruikt. Maar met onze producten is het nu ook voor u haalbaar en is het ook in veel kleuren beschikbaar. Of u nu kiest voor PVC of Aluminium beide materialen hebben een isolerende werking, dus u bespaart sowieso op uw energierekening. Wij lichten u graag verder in over wat de beste oplossing voor u zal zijn.

Naast materiaal is ook de lak van groot belang. Want ook uw huis moet u waarschijnlijk eens in de vijf jaar laten schilderen en wellicht als u dicht bij de kust woont nog wel vaker. Daarom bespreken we graag met u wat de beste keuze is van kleur, materiaal en welke coating. Want wij hebben ook een speciale “sea-coating” welke een langere levensduur garandeerd. 

 

sea coating

Goodnight voor de optimale nacht rust

Kleur en materiaal zijn van belang in de keuze die u maakt welk rolluik u uiteindelijk kiest, natuurlijk moet het de kleur ook wel bij uw huis passen.  Voor de slaapkamer adviseren wij onze speciale serie Sonight van Soprofen, inmiddels bewezen dat deze voor een compleet verduisterde slaapkamer zorgt, wat weer inhoudt een betere slaap. Doordat dit luik zo goed geïsoleerd is heeft het ook een meerwaarde op het gebied van thermische isolatie.  Deze variant is te leveren in vier kast designs. Ook aan een beter milieu wordt gedacht en daarvoor is dit rolluik ook met een motor op zonne-energie te verkrijgen.

sonight woning

Direct besparen op uw stookkosten!

Rolluik laten plaatsen

Het plaatsen van een rolluik kan een lastig karwei zijn. U moet vaak werken boven uw macht en dat kost veel kracht en energie. Ook moet u vaak verstand hebben van elektra. Ook moet u speciale gereedschappen hebben om alles goed te monteren. Tevens vervalt vaak de garantie als er iets misgaat tijdens het plaatsen.
Ons advies is altijd laat de rolluik plaatsen door een specialist. Vooraf adviseren wij ook welke type rolluik het best bij uw woning past. Onze monteurs plaatsen professioneel en vakkundig zo voorkomt u geen verrassingen en onnodige extra kosten. Wat vaak scheelt is dat u zelf de ramen of deuren opmeet dan hoeft de monteur niet eerst langs te komen om alles op te meten. De luiken die wij leveren hebben altijd een keurmerk dit betekend dat zij van goede kwaliteit zijn.

vlissingen solar rolluiken

Prijs van rolluik

De kosten voor het plaatsen van een rolluik verschillen afhankelijk van een groot aantal factoren, één van de allerbelangrijkste is natuurlijk hoe groot de oppervlakte is wat bedekt dient te worden, als een oppervlak groter is zal dit van invloed zijn op de prijs. Verder is het belangrijk welk materiaal kiest u, kiest u voor PVC of gaat u voor aluminium, over het algemeen zijn rolluiken van PVC iets voordeliger ten opzichte van aluminium. Gaat u voor extra isolerende luiken, of heeft uw voorkeur toch extra verduistering.

Ook zal de manier waarop u alles wil bedienen van invloed zijn op de prijs. Gaat u bijvoorbeeld voor compleet geautomatiseerd, of kiest u voor de zuinige optie van de nieuwste motor op zonne-energie. 1 ding staat wel vast welke optie u ook kiest, met de voordelen van rolluiken zult u ten alle tijden besparen op uw energierekening. Wij helpen u graag verder, vul het formulier in onderaan deze pagina en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

kosten rolluik

Rolluik onderdelen

Hoe zit het met onderdelen van uw luiken of screens. Alle producten van ons hebben een uitgebreide garantie op lamellen en onderdelen, dit kunt u allemaal terugvinden in onze brochures. Alles is natuurlijk wel afhankelijk van hoe vaak en intensief u de producten gebruikt. Over het algemeen zijn de meeste onderdelen los te bestellen denk hierbij aan geleiders, bedieningsapparaten en niet te vergeten de motoren. Wat ook van invloed is welke omgeving u woont, het is algemeen bekend dat huizen die dicht bij de kust staan meer last hebben van de invloeden van zout, hiervoor hebben we een speciale lak ontwikkeld die uw lamellen beter beschermen dan de standaard lak.

De meest voorkomende problemen met rolluiken zijn:

  • Buismotor die defect gaat
  • Lamellen die slijten
  • Een krakende of piepende buismotor
  • De afstandsbediening reageert niet meer

Echter leert de ervaring ons dat de producten van soprofen dusdanig zijn ontworpen voor een extra lange levensduur. Mochten zich toch problemen voordoen neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Somfy motor in doos
somfy zonne sensor met tekst

We hebben al jaren zitten twijfelen over rolluiken. Via goede kennissen in contact gekomen met de mensen van rolluikplaatsen. Zei gaven een eerlijk advies uiteindelijk hebben wij nu prachtige buiten rolluiken op zonne-energie. Makkelijk en eerlijk contact.

Familie van Garderen

Verschillende bedrijven met elkaar vergeleken dit bedrijf doet wat het zegt. Snelle levering tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Alles is professioneel geplaatst en zeer vriendelijk montage team. Ons huis heeft een compleet nieuwe look gekregen met de zonnescreens. Top tevreden klant!

Joost van buitenweg

Wij wilde in eerste instantie zelf rolluiken plaatsen, onze buren vertelde dat dat bij hun op een fiasco was uitgedraaid. Zei vertelde dat ze uiteindelijk bij rolluikplaatsen.nl terecht zijn gekomen. Meteen een afspraak gemaakt. Alles duidelijk uitgelegd en met hun advies hebben wij gekozen voor aluminium luiken, wij zijn dik tevreden.

Ben en Claudia de Vrij

030 3200161

 

info@rolluikplaatsen.nl

Overrijnseveld 16,

3945 GJ Cothen

KVK 76.814.769

Rolluik Actie!

Tijdelijk profiteren van onze voordelen & acties.
Vraag vrijblijvend een offerte aan….