Voordelig Solar zonnescreens plaatsen op uw raam, kozijn of ramen

Professionele montage solar zonnescreens op uw raam, kozijn of ramen met 7 jaar fabrieksgarantie!

Wij plaatsen door heel Nederland.

Goedkoop solar zonnescreens op maat plaatsen voor uw raam, kozijn en ramen.

Goedkoop solar zonnescreens op maat plaatsen vakkundig op uw kozijn, raam of ramen, wij monteren door heel Nederland direct van de fabriek

Nu solar zonnescreen op maat gemaakt direct vanaf de fabriek geleverd, wij bieden u nu de mogelijkheid om uw raam, kozijn of ramen uit te rusten met deze Solar screens van hoogwaardige kwaliteit. Of u nu op de gevel of in uw kozijn geplaatst wil hebben, onze adviseurs helpen u persoonlijk en vakkundig bij het opmeten van uw ramen, veranda of buitenkeuken. Geen onnodige bedrading door uw gevel. Wij meten direct de lichtinval waar het solar zonnescreen geplaatst dient te worden. Met alle gegevens kunnen wij direct ter plaatse u een scherp aanbod doen. Doordat wij direct leveren vanaf de fabriek zijn er geen lange levertijden.

Onze solar screens werken volledig autonoom en zijn van de hoogste kwaliteit aluminium vervaardigd. Het unieke oprolsysteem samen met de zip geleiders zorgt ervoor dat uw scherm zelfs bij harde wind strak blijft staan.

Vul nu het formulier in voor een afspraak en profiteer van onze unieke aanbieding.

Wij plaatsen vakkundig en professioneel in heel Nederland.

Zonnescreen voor uw raam, wij zijn de grootste importeur van Nederland op gebied van solarzonnescreens!

soprofen rolluik zonne energie
groene keus

De Beste zonnescreens verkrijgbaar!

solar zonnescreens

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor het plaatsen van  solar zonnescreens!

Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

zonnescreen weert

*zonnescreen geplaatst in weert, weer een tevreden klant.

 

Voordelen van een Solar-zonnescreen

Soprofen grootste leverancier van zonnescreens is nu ook in Nederland te verkrijgen, het bedrijf Soprofen maakt en ontwikkeld al haar producten in eigen beheer en heeft meerdere gepatenteerde producten die wij nu ook voor u beschikbaar zijn. Meer dan 35 jaar ervaring, en meer dan 2500 producten per dag. Nu verkrijgbaar het volledig autonoom werkende zonnescherm op zonne-energie. We streven steeds meer naar meer energiebewust wonen, en proberen alles groener te doen.

Met dit verticale zonnescherm hoeven er geen onnodige gaten worden geboord in uw gevel of kozijn, het enigste wat er nodig is, is daglicht. Het unieke “zip-systeem” in de geleiders zorgt ervoor dat het doek altijd strakgespannen is en zelfs bij extreme windsnelheden niet gaat klapperen. De unieke kleine kast zorgt ervoor dat er geen vervelende belemmering ontstaat voor uw raam. De zonnecel heeft alleen licht nodig om op te laden, dit zonnepaneel kan zowel op de kast geplaatst worden of mochten onze adviseurs tijdens het opmeten erachter komen dat er niet voldoende licht is, wordt de zonnecel op een geschiktere plaats gemonteerd. Mocht om welke reden dan ook de stroom uitvallen (eerste wat gebeurt bij een brand) zullen de screens gewoon bedienbaar blijven. Kortom verfraai uw huis nu milieubewust met deze prachtige Solar-Zonnescreens.

solar cel

Waarom zonnescreens op maat

Onze producten worden op maat vervaardigd en bedekken het gehele glas van uw ramen of deuren Doordat zonlicht nu niet direct op het glas schijnt zal dit niet opwarmen en zal uw huiskamer, slaapkamer of werkkamer veel koeler blijven. Onze screens worden aan de buiten kant van uw huis gemonteerd. Volledig op maat gemaakt en direct van de fabriek geleverd zonder tussenkomst van een winkel.

Het verschil tussen buiten zonwering en binnen zonwering is aanzienlijk, 92% van de warmte wordt tegengehouden ten opzichte van 65% bij binnen zonwering. Op deze manier kunt u besparen op de aanschaf van een airconditioning.

Verticaal zonnescherm laten plaatsen iets voor u?

Heeft u een serre met grote raampartijen, dan zijn de zonnescreens van Soprofen de ideale oplossing voor uw woning of kantoorpand. Wat gebeurt er in een ruimte met veel grote ramen, het zonlicht straalt de gehele dag op het glas wat ervoor zorgt dat de temperatuur stijgt, deze stijging zal blijven totdat het zonlicht niet meer op het glas zal schijnen. Pas als de temperatuur s’ avonds weer daalt en u bent in de gelegenheid om te ventileren zal de temperatuur pas weer dalen in de ruimte. Met deze verticale oplossing voorkomt u dat uw ruimte verwarmd wordt en op die manier creëert u de perfecte woon- of werk omgeving.

De werking van een zonnescreen kunt u vergelijken met dat van een rolluik, het kan geheel verdwijnen in een kast welke op verschillende manieren kan worden gemonteerd, het doek glijd door geleiders die aan de zijkant zijn gemonteerd. De geleiders zijn voorzien van een uniek zip systeem waardoor het doek altijd strak staat zelfs bij stormachtig weer.

 

Screen zip Clipsysteem

*gepantenteerd zipsysteem voor kreukvrij doek.

Voordelen van een verticaal scherm

Buiten zonnescreens van Soprofen hebben een aantal voordelen ten opzichte van traditionele zonwering. Allereerst hoeft u geen rekening te houden met de uitvalshoek van het scherm, doordat het scherm verticaal op en neer gaat, dit houdt dus in dat u in principe voor elk raam of deur in uw huis deze screens op maat kan laten maken.

Ook zijn deze zonwerende zonneschermen minder gevoelig voor wind dankzij de unieke schuifsysteem blijft het doek perfect op zijn plaats. Naast dat ze door de verticale stand minder gevoelig zijn voor wind, zijn ze ook bestand tegen andere weersinvloeden zoals regen. Een niet vaak genoemd voordeel van ons product is dat ze minder gevoelig zijn voor uitwerpselen van bijvoorbeeld vogels, dit maakt ze ook uitermate geschikt als u veel bomen om uw huis heeft staan.

Privacy is gegarandeerd als u kiest voor de verticale zonnescreens, u kunt gemakkelijk van binnen naar buiten kijken, maar voor passanten is het niet mogelijk om naar binnen te kijken. Dit zonnescherm filtert tot wel 97% van de zonnestralen.

 

Detail screen Soprofen

Kleuren zonnescreens in alle kleuren

De screens van Soprofen zijn in vele kleuren beschikbaar, op deze manier kunt u uw eigen sfeer creëren. Of u nu kiest voor licht doorlatend, verduisterend, neutraal of gekleurd. Klassiek of modernen trendy, er is altijd een keus die bij uw voorkeur past. Zo heeft iedere stof haar eigenschappen en bepaalt naast de kleur ook de dichtheid waarmee een doek is geweven wat de licht doorval zal zijn.

Belangrijk om te weten is dat als u kiest voor een donker doek dit betekend dat u een optimaal contrast kiest, hierdoorheeft u een beter zicht naar buiten.

Kiest u voor een helder doek betekend dit automatisch dat het licht zich natuurlijker verspreid.

Net als bij onze andere producten is het ook bij deze schermen mogelijk het geheel op maat en naar eigen smaak te laten samenstellen, dit houd in dat u de omlijsting (kast, geleiders & onderlat) in alle RAL-tinten kunt samen stellen.

 

Zonnescreens kleuren

*Met onze kleurstalen kiest u de juiste stijl

licht doorlatend

Grootste van Nederland!

Solar screen waar u maar wilt!

Een ander groot voordeel van onze schermen is dat ze bijna overal te plaatsen zijn. Dus of u nu een woonhuis, appartement, serre, werkruimte, veranda of kantoor heeft wij plaatsen vakkundig en professioneel.

Dus of u nu een woonhuis, appartement, serre, werkruimte, veranda of kantoor heeft wij plaatsen alle zonnescreens op maat. De stoffen die worden gebruikt zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Heeft u een pergola of een heerlijke veranda, met onze screens kunnen wij uw ruimte wind en water dicht maken. Ook zijn ze uitermate geschikt om privacy te creëren. Afhankelijk van welk materiaal u kiest bepaald hiermee de mate van privacy maar ook de lichtinval. Ook de mate waarmee u van binnen naar buiten kijkt is afhankelijk van materiaal en kleur.

Screen zip solaire

Bedienings opties solar zonnescreen

De op en neer functie van uw zonnescreen gebeurt doormiddel van een buismotor, wij werken hierbij met de 2 voornaamste en beste merken die er op dit gebied te verkrijgen zijn. Somfy is wellicht het meest bekende merk, dit bedrijf komt uit Frankrijk en is al jaren marktleider op het gebied van buismotoren. Het andere merk dat wij veel gebruiken is M-soft uit Duitsland. De keuze voor welke buismotor voor u het beste is hangt geheel af van het totaal aantal zonnescreens dat uw wilt bedienen. Zelfs het aantal omwentelingen is bepalend voor welke motor voor u het meest geschikt is.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende bedieningsopties te kiezen, een draaiknop met alleen op en neer of gaat u voor geavanceerd. Hierbij kunt u kiezen uit legio mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk alles te bedienen als u niet thuis bent. Of kiest u voor vol automatisch, dit houdt in dat u doormiddel van sensoren laat bepalen wat de stand van uw screen is. Maar ook vooraf programmeren is een mogelijkheid. Kortom met dit brede scala aan mogelijkheden snapt u dat een betrouwbaar advies heel er belangrijk is.

somfy-nieuw

*modern gestylde afstands bedieningen

Professionele & Vakkundige Montage!

Optimaal gebruikers gemak met Somfy

 

De bediening van uw zonnescreens zijn makkelijk te integreren met uw andere producten van Soprofen. Dus of u nu alleen zonneschermen heeft of een combinatie met onze rolluiken, de bediening hiervan kan geheel naar uw wens worden aangepast. Somfy vervaardigd al meer dan 50 jaar motoren voor onder andere schermen en luiken. Over de gehele wereld zijn er al meer dan miljoenen mensen die het gemak hiervan ervaren.

Daarnaast blijft  ze ontwikkelen, zo zorgen ze ervoor dat er steeds meer producten bij komen die uw leven makkelijker maken. Ook aspecten als milieu worden niet vergeten. Zo is er al een mogelijkheid om geheel autonoom uw scherm of rolluik te laten werken doormiddel van zonne-energie, groot voordeel is hierbij dat er geen onnodige gaten geboord hoeven te worden.

Thuiswerken zal steeds normaler worden in deze veranderende tijden van nu, en veel mensen creëren hiervoor thuis een werkplek. Dit zal inhouden dat u afhankelijk van uw baan niet altijd op gezette tijden thuis zal zijn, hoe lekker is het dan als uw zonnescreen geheel uit zichzelf bepaald dat uw ramen wel of niet bedekt moeten worden. Want met de zonnesensor bedient het screen zichzelf. Als mensen uw schermen zien openen of sluiten geeft dit de illusie dat er gewoon mensen aanwezig zijn, dit vergroot ook weer de veiligheid van uw woning of kantoor. Inbrekers zullen eerder woning overslaan waar men vermoed dat er gewoon mensen aanwezig zijn.

 

temperatuursensor somfy

* zonne sensor zorgt voor volledig autonoom werken van uw scherm.

Autonoom Zonnescherm

Milieu wie is er nu niet mee bezig, subsidie op zonnepanelen, aan alle kanten wordt milieuvriendelijk aangemoedigd. Dit is ook de reden dat we al onze type rolluiken en verticale zonnescreens kunnen uitvoeren met een op zonne-energie aangedreven motor.  Met een zonnepaneel wat niet dikker is dan 7mm wat niet bevestigd is met schroeven of klinknagels. De luiken en schermen uitgevoerd met dit zonnepaneel zijn zonder bekabeling te instaleren. Dit scheelt onnodig boren in uw gevel, de batterij is weggewerkt in de geleider en blijft hierdoor ook makkelijk bereikbaar.

Deze oplossing werkt wel 45 dagen volledig autonoom zonder zonlicht (dit is bij een cyclus van éénmaal ophalen/neerlaten per dag, ook in de winter of bij extreme hitte blijft de motor werken.

De motor die hierbij gebruikt wordt is de Oximo Wirefree van Somfy, deze met de nieuwste technologieën uitgevoerde motor verzekerd u van comfort en veiligheid.

*Om een optimale werking te garanderen dient het volledige opervlak van het zonnepaneel belicht te worden.

plaatsing solar systeem

*Het zonnepaneel kan ongeacht de stand van de zon , bij normale blootstelling aan daglicht genoeg energie opwekken. 

Direct besparen op uw energierekening!

Onderhoud is behoud

Het onderhoud van uw zonnescreen bepaald natuurlijk hoelang een scherm mee gaat. Zoals eerder gezegd zijn ze minder gevoelig voor vuil dat uit de lucht valt. Maar mocht er onverhoopt toch viezigheid op komen dan kunt het beste schoonmaken met een zachte en schone borstel. Gebruik hiervoor ook lauwwarm water en poets het doek voorzichtig. Indien de vlek hardnekkiger is kunt u ook een schoonmaakmiddel gebruiken, let wel deze moet een lage pH-waarde hebben (<7,5). Laat alles een minuut of 15 intrekken alvorens u het afspoelt met lauw water of gebruik hiervoor de tuinslang. Op deze manier bespaart u al gauw € 70 tot €80. Op deze manier gaat uw scherm wel 15 tot 20 jaar mee.

Afhankelijk van hoe vaak u een scherm op en neer zult doen zullen de onderdelen als eerste aan slijtage onderhevig zijn. Groot voordeel is dat alle onderdelen heel makkelijk te vervangen zijn, dit geld ook voor de motor.

Plaatsen Solar zonnescreens

Wanneer u kiest voor de moderne verticale solar zonneschermen raden wij aan dit altijd door ervaren vakmensen te laten doen. Het plaatsen van verticale zonneschermen is een precisieklus, met name als de kast geplaatst dient te worden in de dag*. Met onze speciale opmeet apparatuur en bevestigingsmateriaal zorgen onze vakmensen altijd voor het beste resultaat. Wij komen bij u opmeten of er voldoende licht inval is om de schermen perfect te laten werken. Het door ons laten plaatsen van zonnescreens zorgt en verzekert u ook van de optimale garantie op onze producten. Het unieke aan deze solar zonneschermen is dat wij ze eventueel ook kunnen plaatsen als u niet thuis bent. Doordat wij geen onnodige bedrading hoeven te trekken, hoeft er niet onnodig geboord te worden.

schoonmaak
plaatsing zonnescreen
solar zonnescreens voordelen

knikarmschermen voor terras

 

Uw terras overkappen of als zonwering voor uw ramen, met de knikarmschermen van Soprofen geeft u uw woning een upgrade. Een heerlijke plek creëren op uw terras genietend in de schaduw. Naast zonnescreens hebben wij ook een breed assortiment aan zonneschermen. Deze zijn geheel naar eigenwens te ontwerpen.

Het begint bij het kiezen van het type kast open of gesloten, dit hangt ook af van waar het scherm exact geplaatst dient te worden. Daarnaast is het doek bepalend voor de look van uw knikarmscherm. Op dit moment worden al onze zonneschermen geleverd met aandrijving op netstroom, wij zijn druk bezig met de ontwikkeling van een zonnescherm op zonne-energie. Lees meer op onze pagina zonwering of maak een afspraak met onze specialist.

zonneluifel groot

Wij wonen op een appartement, dit beperkte ons in de mogelijkheden wat betreft zonwering. De adviseur van rolluikplaatsen heeft ons toen de mogelijkheden uitgelegd en we zijn nu ontzettend blij met onze solar zonnescreens. Geruisloos en zelfs met harde wind hoor je ze niet.

Fam. Hanssen

Ons huis staat direct aan een weg, wij wilden meer privacy. Met de verticale zonneschermen slaan we nu 2 vliegen in 1 klap. Minder inkijk en afgelopen zomer een heerlijk koele huiskamer. Snelle montage en vakkundig advies.

Henk Jan

Wij wilden een oplossing voor onze serre, het kon daar nogal warm worden in de zomer. Zo ontzettend blij met het advies wat wij hebben gekregen. De mannen werken netjes en komen alle afspraken na. Top services jongens.

Jan en Tinie de Groot

030 3200161

 

info@rolluikplaatsen.nl

Overrijnseveld 16,

3945 GJ Cothen

KVK 76.814.769

Zonne Screen Actie!

Tijdelijk profiteren van onze voordelen & acties.
Vraag vrijblijvend een offerte aan….