Solar Rolluik aangedreven motor

Nu direct uit de fabriek leverbaar ons unieke milieu vriendelijke systeem

Wij plaatsen door heel Nederland.

Solar aandrijving voor uw motor

Solar aangedreven systeem voor  Rolluik en zonnescreens de milieuvriendelijke oplossing zonder gaten boren plaatsing voor ramen, veranda of buiten keuken.

Niet meer onnodig boren in gevel of kozijn, ons op zonne-energie aangedreven motoren, voorzien uw rolluik of zonnescreen alle power die nodig is om zorgeloos te genieten.

Onze solar panelen kunnen op de kast geplaatst worden of op uw gevel. Met dit systeem werkt uw solar rolluik of solar zonnescreen volledig autonoom. Profiteer nu van onze unieke aanbieding.

Neem nu contact met ons op en onze adviseurs nemen contact met u op voor een offerte op maat. 

Soprofen logo
Solar paneel voor solar motor
rolluiken solar plaatsen

Waarom Solar voor uw luiken of scherm

Onze meest innovatieve aandrijving voor onze rolluiken en zonnescreens is solar. Met deze manier van stroomvoorziening werken uw schermen volledig autonoom (geen extra snoeren of aansluiting op elektriciteit netwerk nodig). Zonne-energie is er altijd en overal, daarnaast is het één van de meest duurzame manieren van energie opwekken. Onuitputtelijk is de zon om er voordelig en volledig milieuvriendelijk energie mee op te wekken. Voor uw gewone energie zijn er op dit moment nog steeds kolencentrales nodig om elektriciteit op te wekken. Veel mensen plaatsen inmiddels al zonnepanelen, wij kunnen u nu solar rolluiken en solar zonnescreens leveren zodat u volledig milieu bewust kunt genieten van de koelte in uw huis.

Volet autonome solaire SOPROFEN

Solar motor voordelen

Op dit moment kunnen wij solar aandrijvingen leveren op onze lijn rolluiken en zonnescreens. Wat grote voordelen heeft voor u als gebruiker. Wij maken gebruik van de M-Soft 2 Solar of de Somfy motor afhangkelijk van uw wensen.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Draadloos en gemakkelijk te instaleren
  • Stille en veilige werking
  • Esthetisch verantwoordt paneel zonder schroeven
  • De batterij is weggewerkt in de kast zonder dat dit enig effect heeft op het oprollen of het formaat van de kast.
  • De motor vertraagd automatisch bij de start van het af-/oprollen zowel aan begin als eind punt.
  • Automatische obstakel detectie wat inhoudt dat het solar screen of solar rolluik stopt op het moment dat er nog iets de afrol cyclus belemmerd.
  • 2 vooraf in te stellen voorkeursposities, bijvoorbeeld halverwege.
  • Zender die gebruikt worden MONOTEC en QUINTEC met bidirectionele werking, dit houdt in dat mocht u bijvoorbeeld op afstand uw luiken of screens wil laten zakken en dit onverhoopt niet volledig lukt, u hier een terugkoppeling van krijgt, zo weet u dat er iets niet in orde is.
  • Contactloze plaatsing zonder dat wij uw huis binnen hoeven te komen, er is geen elektrische aansluiting nodig.
m soft 2 logo
rolluiken-zonne-energie
afstands bediening solar
Msoft versus somfy

Plaatsing in heel Nederland!

Technische details Solarpaneel

Kracht/snelheid:  10 Nm/16 t/min
Afmetingen: Voor solar rolluiken: breedte 800 tot 2500 mm en hoogte 700 tot 3500 mm. Voor solar screen: breedte en hoogte tussen de 600 en 4000 mm
Werkingstemperaturen: Van -20°C tot + 70°C

Opladen van de batterij: Opladen mogelijk via lader (zie handleiding: de kabel van de batterij ontkoppelen en aansluiten indien nodig op netstroom, dit is alleen nodig als de producten langer als 2 maanden in de verpakking hebben gezeten of bij een slechte blootstelling van paneel aan de zon, dit laatste zal nooit gebeuren als onze adviseurs een lichtmeting doen bij u op locatie.

Samenstelling paneel: Monokristallijn
Afmetingen paneel: 455x60mm en 3mm dik Type batterij: NiMH – 2100 MA/h
Makkelijk te plaatsen: Het paneel is in de standaard gevallen voor gemonteerd op de kast, met de uitzondering dat mocht het paneel los gemonteerd dient te worden i.v.m. lichtval.

Ook zijn de eindpunten ingesteld volgens opgegeven afmetingen. (Bij het screen wordt het onderste punt door onze ervaren installateurs gedaan bij u op locatie. Automatische afstelling bij de eerste 4 plug en Play cyclussen.

omschrijving accuduur
Msoft2 solaire
bedienings vergelijk

Feiten over zonnecellen

Vandaag de dag is iedereen bezig met milieubewust leven, rolluiken of zonnescreens met ons solar systeem is ook weer een stap in de goede richting. De solar cel die wij op onze luiken en zonneschermen gebruiken hebben een lange levensduur en hebben genoeg aan daglicht. Met een speciale app kunnen onze adviseurs precies opmeten of er voldoende licht valt op de plek waar uw scherm moet komen te hangen. Doordat wij de zonnecel ook los kunnen plaatsen op een plek met voldoende licht is er altijd een oplossing voor u.

Solar panelen zijn recyclebaar, silicium is het hoofdbestanddeel en dit is uitstekend te recyclen. Omdat onze producten een lange levensduur hebben zullen er nagenoeg nooit problemen ontstaan omtrent de opwekking van stroom.

Zonnecellen zijn daarnaast een veilige vorm van stroom opwekken, onze rolluiken en zonnescreens kunnen hierdoor volledig autonoom werken, dit in tegenstelling van een systeem dat is aangesloten op uw stroomnetwerk, mocht er om wat voor reden ook brand ontstaan in uw woning, dan is stroom in 99% van de gevallen het eerste dat uitvalt. Dit zou kunnen betekenen dat als dit in de nacht gebeurdt u niet in staat bent met een standaard systeem uw rolluiken te openen.

Somfy paneel en bat

Professioneel & Vakkundig Montage!

Rolluiken op Solar

Groener wonen en leven is de gedachte achter de ontwikkeling van onze solar rolluiken. De research en devolpment afdeling van soprofen is altijd bezig met de nieuwste technelogien die uw leven een stuk makkelijker maken. Solar was al bekend voor het opladen van verschillende batterijen voor diverse producten. Toen de 2 grootste leveranciers kwamen met de nieuwe solar technelogie is er samen gekeken hoe deze het beste was te implementeren in de huidige productlijn. Inmiddels is 80% van onze geleverde solar rolluiken en zonnescreens op basis van zonne-energie.  De batterij die wij op dit moment gebruiken heeft een werking van 45 dagen bij een éénmalige cyclus van op en neer gaan per dag, echter wordt de batterij continue blootgesteld aan daglicht, hiermee wordt de cyclus dus elke keer verlengd. Bij het opmeten wordt er met een speciaal ontwikkelde app gekeken of er voldoende lichtval aanwezig is om onze luiken volledig naar 100% tevredenheid te laten werken. Kies dus voor de Solar  Rolluiken van Soprofen, u kiest hiermee voor ongeevenaarde kwaliteit. Hierdoor wordt er ook op motor, batterij* en zonnecel* 7 jaar garantie gegeven.

 

*Volgens de in het Bijstandsboekje vermelde voorwaardenen SOPROFEN Garantie
Licht sensor somfy

Direct besparen op uw stookkosten!

Zonnescreens op Solar

Ook bij zonnescreens zijn we bezig geweest met een millieu vriendelijke varrieant. Want bij soprofen denken we graag mee aan een beter milieu. Het unieke is dat de batterij in de geleiders is verwerkt en ook onze solar zonnescreens met een enkel zonnepaneel tot wel 45 dagen kunnen werken als er geen daglicht beschikbaar zou zijn. Onze solar panels die we gebruiken zijn ook milieu vriendelijk en bevatten geen schadelijke stoffen. Als u van gemak houdt en uw zonnescherm echt volledig automatisch zou willen laten werken koppelt u hem met een zonne-sensor, zodra licht op de bewuste plek valt zal het scherm zijn werk doen en zakken. Kortom geen electra aansluitpunt nodig, gewoon een compleet autonoom systeem dat wij zonder onnodige gaten aan uw huis kunnen bevestigen. Inmiddels leverd soprofen ruim 80% van haar rolluiken en schermen op zonne-energie.

Screen zip solaire SOPROFEN

030-3200161

 

info@rolluikplaatsen.nl

Overrijnseveld 16,

3945 GJ Cothen

KVK 76.814.769

Rolluik Actie!

Tijdelijk profiteren van onze voordelen & acties.
Vraag vrijblijvend een offerte aan….