Rolluiken korte levertijd direct vanaf de fabriek

Rolluiken snel geleverd en geplaatst direct vanaf de fabriek

Wij plaatsen door heel Nederland.

Rolluiken voor ramen en deuren snelle levering direct vanaf de fabriek.

Binnen ± 3* weken A-kwaliteit rolluiken direct vanaf de fabriek geplaatst voor ramen of deuren.

Korte levertijden en snelle plaatsing is bij ons mogelijk doordat wij direct bij de fabriek bestellen op het moment dat u bij ons akkoord gaat met de offerte. Dus deze winter nog extra isolatie voor uw deuren of ramen en besparen op de steeds hoger wordende energieprijzen, dat kan bij ons. Onze rolluiken van het topmerk Soprofen, worden al meer dan 35 jaar in eigen productie gemaakt met oog voor detail en kwaliteit. Bij ons worden alle rolluiken persoonlijk opgemeten, hierdoor zal alles altijd perfect op uw gevel of kozijn aansluiten. Daarom zijn al onze prijzen ook inclusief, opmeten, plaatsen en bevestigingsmaterialen. En met de solar rolluiken zorgt u er niet alleen voor dat uw huis beter geïsoleerd wordt, maar tevens zorgt u ervoor dat uw rolluiken altijd werken. ( bij brand valt als eerste de stroom uit wat ervoor zorgt dat uitgangen geblokkeerd kunnen worden)Reeds duizenden tevreden klanten gingen u voor en kiezen voor het comfort van Soprofen producten.

*± 3 weken levertijd is van toepassing op de standaard kleuren. Op dit moment kan de levertijd oplopen, dit heeft te maken met corona en de toelevering van Aluminium. Onze adviseur verteld u meer.
Soprofen logo
vakmanschap made in Belgium

Het perfecte rolluik voor uw huis

U bent handig en gaat naar een willekeurige site waar u alleen de maten maar in hoeft in te vullen en op de bestel knop te drukken, mochten er dingen misgaan dat vervalt heel vaak uw garantie. De producten die wij leveren zijn van de beste kwaliteit en dienen daarvoor exact opgemeten te worden en door onze vakmensen geplaatst te worden. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat een paar cm verschil bij het opmeten kan uitmaken, daarom krijgt u bij ons dan ook altijd 7 jaar gegarandeerde garantie op de door ons geplaatste producten. Dus wilt u een topproduct met volledige garantie vul dan ons aanvraagformulier in, en ontvang van ons een offerte op maat waarbij u geen verborgen kosten tegenkomt. Het enigste wat u moet doen is ons de maten doorgeven van uw raam, deur of dakkapel waar wij de rolluiken moeten plaatsen. U ontvangt dan van ons een prijsindicatie, opvolgend zullen we met u een afspraak maken om de exacte maten op te meten. Wij hebben voorbeelden bij ons van zowel rolluiken, zonnescreens en kleurstalen, samen met u stellen wij het perfecte product met u samen. ± 3 weken later kunnen wij de rolluiken al plaatsen voor uw ramen of deuren.
woonkamer lichte rolluiken

Maak gratis een vrijblijvend afspraak voor inmeten en advies voor uw rolluiken!

Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Rolluiken voor nieuwbouw projecten

Lange levertijden zijn een bekend verhaal binnen de bouwsector, doordat wij direct inkopen vanaf de fabriek hebben wij in vergelijking met andere partijen vrij korte levertijden. Op standaardkleuren ongeveer ± 3 weken en op speciale kleuren en de matte versies ongeveer ± 6 weken. Wij leveren ook inbouw rolluiken speciaal voor nieuwbouw en renovaties. Dus bent u aannemer, zzp’er of ontwikkelaar van een project neem dan gerust contact met ons op om te kijken hoe we uw project tot een succes kunnen maken.  Ook zijn wij gespecialiseerd in projecten zoals verzorgingshuizen en kantoren om deze te voorzien van zonnescreens zodat uw werknemers/bewoners comfortabel kunnen werken en /of wonen.

Vul ons contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

inbouw afbouw

Opmeten van rolluiken

Alvorens wij een prijsindicatie kunnen geven zullen wij de maten moeten weten van de plek waar de rolluiken of zonnescreens moeten komen te hangen. In Nederland worden de meeste rolluiken “op de dag” geplaatst dit houdt in dat de geleiders en kast tegen uw gevel aankomen. Kiest u voor solar rolluiken dan heeft dat een aantal grote voordelen voor u, zo hoeft er niet onnodig in uw gevel geboord te worden, en er hoeft geen gat gemaakt te worden waar een stroomkabel doorheen getrokken hoeft te worden. Ook heeft u geen netstroom nodig om uw rolluik te laten werken.

Kiest u toch voor een product op netstroom dan zullen wij samen met u kijken waar de kabel het beste naar binnen kan gaan, u dient zelf voor een stroom voorzieningspunt te zorgen.

 Het opmeten moet zowel in de breedte als in de lengte op 3 punten gebeuren, u geeft aan ons door breedte x hoogte in mm, bij de breedte de kleinst gemeten maat en bij de hoogte de langste maat, u meet binnen de posten van uw ramen of deuren (zie pijlen in foto) nogmaals het is een indicatie zodat wij u een goede prijsindicatie kunnen geven.

opmeet instructies

* opmeten 3 punten Br x H in mm

De Solar Rolluiken specialist van Nederland

Opvragen offerte

Nadat u ons de maten heeft toegestuurd ontvangt u van ons een offerte, gemaakt op basis van de door u doorgegeven maten. Wij gaan altijd uit van 1 van onze 7 standaardkleuren, u dient wel aan te geven of een rolluik op netstroom of op zonne-energie wenst (ruim 89% van al onze rolluiken die we leveren zijn solarrolluiken). Ook vragen we u waar uw rolluik geplaatst dient te worden. U ontvangt vaak dezelfde dag nog een prijsindicatie. Aan de hand van deze prijsindicatie maakt u een afspraak met 1 van onze adviseurs die dan langskomt met voorbeelden van de kleuren, ook heeft hij een voorbeeld van een rolluik bij zich, zo kunt u met eigen ogen zien dat wij echt alleen maar een topproduct leveren. Onze adviseur zal de meeting verrichten en deze direct invoeren in het systeem en samen met u uw droom rolluik samenstellen. Want u kunt bij ons alle kanten op, geleiders andere kleur als kast of als het blad, extra sea-coating u zegt het maar.

Als u helemaal tevreden bent kunnen we u direct de prijs geven voor uw rolluik inclusief plaatsing. Er zijn geen verborgen kosten. Wij kunnen dan binnen ± 3 weken leveren en plaatsen in overleg met u.

Maak nu een afspraak voor gratis advies gesprek en opmeting en bespaar dit jaar nog op uw energie rekening.  

ontwerp uw eigen rolluik
voordelen 4x

Levering en plaatsing

 

Nadat wij hebben opgemeten en met u alle mogelijkheden hebben besproken krijgt u van ons direct een scherpe prijs. Als u hiermee akkoord gaat betaalt u 40 % aan, wij bestellen dan direct de door u gewenste producten direct bij de fabriek. Op dat moment duurt het ongeveer 3 weken voor rolluiken en 6 weken voor zonnescreens dat ze bij ons geleverd worden. Wij weten al eerder in welke week geleverd gaat worden en zullen dan ook direct met u een afspraak maken voor de plaatsing.

Plaatsen doen wij altijd met minimaal 2 mensen, wij werken altijd veilig en zullen plaatsingen die niet op de begaande grond zijn bijna altijd uitvoeren met een bouwsteiger. Tussen zowel kast als geleiders brengen wij altijd compressie band aan dit zorgt ervoor dat er geen vocht tussen kan komen, muren zijn nooit helemaal gelijk. Als wij alles hebben geïnstalleerd ontvangt u van ons de factuur met het restant bedrag wat u direct bij onze instelateurs dient te betalen met pin. Vanaf dit moment kunt u gaan genieten van uw rolluik.

opmeten beneden raam

* opmeten op 3 punten voor perfecte plaatsing

Best verduisterende rolluik op de markt

Wij geven 8 jaar garantie op onze Solar rolluiken

Voor ieder project de juiste kast

 

Of u nu een modern huis heeft of een stijlvolle authentieke woning, er is voor iedere woning een juiste kast. Want met de vier modelen die wij hebben is er dus altijd wel eentje die we bij u kunnen monteren. Het kan zijn dat ronde vormen u meer aanspreken dan rechthoekige vormen. Samen met u kijken we naar de juiste kast, ook meten we het licht en bepalen we of het zonnepaneel op de kast komt of wellicht toch appart geplaatst dient te worden.

Houdt u er rekening mee dat het zonnepaneel niet gehinderd mag worden door bomen of andere obstakels.

type kasten
Installatie voordelen

Binnekort verkrijgbaar

 

Doordat Soprofen een eigen research en development afdeling heeft blijft men bezig met nieuwe innovaties.

Wij kunnen u nu al wat laten zien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van rolluiken.

Deze rolluiken zijn met name geschikt voor nieuwbouwprojecten of renovaties. We verwachten dat we medio 2022 kunnen leveren hier in Nederland. Dus bent u van plan nieuw te gaan bouwen of bent u professioneel aannemer en wilt u uw klanten echt iets exclusiefs kunnen aanbieden, dan is dit wellicht iets voor u. Dit rolluik wordt weggewerkt in de gevel boven de kozijnen of deurpost en is dan volledig geïntegreerd in uw huis. Houd onze pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

verwacht chrono rolluik
Chrono-One-donker
Chrono-One-wit

Wij plaatsen solar rolluiken door heel Nederland!

rolluik plaatsen en afstellen somfy
solar rolluik goodnight

0303200161

 

info@rolluikplaatsen.nl

Overrijnseveld 16,

3945 GJ Cothen

KVK 76.814.769

Rolluik Actie!

Tijdelijk profiteren van onze voordelen & acties.
Vraag vrijblijvend een offerte aan….